×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 435
Printaj ovu stranu

Posjeta Općoj knjižnici Usora i Doboj Jug

13 Februar 2020 Novosti 1095 Views

POSJETA OPĆOJ KNJIŽNICI USORA i DOBOJ JUG

Dr. Ismet Ovčina, direktor NUBBiH, posjetio je Opću knjižnicu Usora i susreo se sa gosp. Daliborkom Matošević, ravnateljicom Knjižnice, gdje je dočekan iskrenom dobrodošlicom.

Opća knjižnica Usora uz svoj svakodnevni redovni rad, izvanredno ostvaruje i multidisciplinarne aktivnosti poput: posjete područnim odjelima osnovnih škola (mobilna knjižnica); posjete vrtićima uz čitanje priča prilagođenih vrtićkom uzrastu djece; projekcije filmova raznih žanrova (ponajprije za djecu i mlade); animiranje korisnika predškolskog uzrasta na čitanje i korištenje knjižnica; organiziranje takmičenja u literarnom stvaralaštvu; suorganiziranje radionica za žene – izrada decoupage i brojne druge.

Ukupni angažman Opće knjižnice Usora, sa svega tri zaposlena, daje značajan doprinos lokalnoj zajednici u razvoju kulture i obrazovanja i zaslužuje sve pohvale.

Dr. Ovčina je ovom prigodom, u ime NUBBiH, darovao paket knjiga ravnateljici Matošević.

viber image 2020 02 13 14 02 12   viber image 2020 02 13 14 02 30


POSJETA OPĆOJ BIBLIOTECI DOBOJ-JUG

Dr. Ismet Ovčina, direktor NUBBiH, posjetio je Opću biblioteku Doboj-Jug i susreo se sa gosp. Elvedin Skula, direktorom Biblioteke.

U prijatnom ambijentu Biblioteke, Dr. Ovčina i gosp. Skula razgovarali su o aktualnim temama koje tangiraju manje-više sve biblioteke ovoga profila.

Budući da se radi o mladoj biblioteci, aktivnosti koje ona realizira zaslužuju uvažavanje i respekt. Biblioteka svu svoju dobru energiju usmjerava ka najmlađoj čitateljskoj publici i svakodnevno povećava broj najmlađih korisnika.

Uz pohvalu za dosadašnji rad i postignuća ove Biblioteke, dr Ovčina je izrazio želje za razvoj i napredak i u ime NUBBiH uručio gosp. Skuli paket knjiga na dar Općoj biblioteci Doboj-Jug.

viber image 2020 02 13 14 02 53