×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 442
JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/nub.ba/httpdocs/images/galerije/sms_bi
×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerije/sms_bi
Printaj ovu stranu

Posjeta učenika Srednje medicinske škole Bihać

25 April 2016 Novosti 1006 Views

U petak, 22.04.2016. godine NUBBiH su posjetili učenici Srednje medicinske škole Bihać.

U posjeti je bilo Vijeće učenika 1.- 4. razreda.

Cilj posjete bio je da se učenici upoznaju sa Nacionalnom i univerzitetskom bibliotekom Bosne i Hercegovine, sa njenim ciljevima, zadacima, funkcijama kao i servisima koje nudi svojim korisnicima.

Učenicima je dobrodošlicu u ime kolektiva uputila  Rukovodilac Sektora za informacije i usluživanje korisnika Merima Lendo, koja im je  omogućila kratak obilazak NUBBiH prvenstveno mjesta njihovog interesovanja kao što su čitaonice , katalog, magacine  monografskih i periodičnih publikacija kao i Centar za restauraciju, prezervaciju i konzervaciju bibliotečke građe NUBBiH.

Posjeta je trajala dva školska časa, a učenici nisu krili svoju impresioniranost kada su vidjeli predanost zaposlenika NUBBiH i sa kakvim se sve nedaćama susreću u kompleksnim zadaćam koje obavljaju.

{gallery}sms_bi{/gallery}